Mindre monter Gapwaves MWC Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com 2

7 Tips som får en Liten Monter att Sticka Ut på Världens Största Mobilmässa

Din monter behöver inte vara störst för att attrahera besökare! Det bevisade vår kund Gapwaves med sitt framgångsrika mässdeltagande under Mobile World Congress 2018 i Barcelona – världens största sammankomst för mobilindustrin.

Gapwaves är ett innovativt Göteborgsföretag som utvecklar framtidens trådlösa kommunikation. 

Så med dessa 7 tips kommer även du med en mindre monter kunna göra stort intryck.

1. Våga vara mjuk i en hård miljö

Är du ett industri eller teknikföretag? Bara för att mässan representerar en ”hård” branch behöver inte din monter vara det. Tvärtom! Tack vare annorlunda färgval och en mjukare ljussättning upplevdes Gapwaves monter mer inbjudande.

Liten monter Gapwaves MWC Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com 6

2. Behagligt ljus

Med T3 Wandlite lysrör som har ett 360° LED-ljus, får du en snygg ljusbild och en behaglig belysning att vistas i. Och vet du vad? Med en liten monter räcker det gott och väl som enda ljuskälla.

Liten monter Gapwaves MWC Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com 3

3. Färg

Vilka färger har ditt företag? Gapwaves stack ut bland sina montergrannar tack vare vepor i företagets färg lila, och accenter i rött.

Tips! Vill du använda en speciell möbel men som inte har rätt färg? Vi kan hjälpa dig! För Gapwaves lackade vi Ikea pallarna röda för att hämta upp den röda färgen i veporna.

Liten monter Gapwaves_MWC Barcelona 2018_Photography_Annika Lagerqvist_www.annikasomething.com-9

4. Skapa rumskänsla

En stor mässa innebär mycket promenerande. Så en loungehörna med soffa, bord och sittpuffar uppskattas alltid av dina besökare.

Liten monter Gapwaves_MWC Barcelona 2018_Photography_Annika Lagerqvist_www.annikasomething.com-10-2

5. LED-disk

Med en enkel men effektfull design kommer du långt! Vår LED-disk ger dig friheten att själv välja färg på ljuset så att det matchar ditt företags färger. Viktigast av allt så skapar du en naturligt mötesplats i din monter för dina kunder och företagsrepresentanter att samlas kring.

Vi anar att en del nya affärsrelationer inleddes här på Mobile World Congress över en espresso eller två – och en och annan Cava har vi hört!

Liten monter Gapwaves MWC Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com 2

6. T3 Systems

Med T3 Systems får du ett portabelt montersystem som ger dig oändliga möjligheter att skräddarsy en lösning just för dig.

7. Miljö- och kostnadsvänligt

Till skillnad från de flesta montrar på Mobile World Congress där väggar, golv, ja i princip allt slängs, så kan du med T3 Systems återanvända hela din monter. Du är både snäll mot miljön och sparar på kostnaderna. Bra va?

Så kontakta oss gärna här för att få ännu mer inspiration och idéer på hur vi kan utforma en unik T3 System lösning åt dig!

Resa i Jobbet – Därför ska Ni Bo Tillsammans i Lägenhet istället för på Hotell →

 Dela och inspirera andra!