STARTA HÄR

Inga projekt eller kunder är varken för stora, för små eller konstiga för oss. Våra ideér föds och utvecklas tack vare ett samarbete mellan människor som älskar sitt arbete varje dag, och visar engagemang, passion, känsla och fantasi.

Jag som är ansvarig för Front Row Exhibitions heter Peo Lagerqvist, och har arbetat med mässor och utställningar sedan 1978. De här åren har gett mig stor erfarenhet och framfört allt viktiga kontakter i branschen vilket är en enorm tillgång för dig som kund.

Every company has its signature style –
What’s yours?

Vår vision är att få dig som kund att se större möjligheter och potential med ditt varumärke. I vår alltmer digitala värld är det personliga mötet i affärer viktigare än någonsin, och det märks inte minst då mässbranschen fortsätter att öka enormt. Då gäller det att sticka ut i en djungel av konkurrenter!

Efter många år på mässor runt om i världen har vi lärt oss vad som krävs för att bygga en monter och genomföra ett event som får dig att synas på bästa sätt.

Med världen som inspiration

För att utvecklas och hålla koll på trenderna är resandet en viktig del i vårt arbete. Det finns massor att lära bara genom att titta på andra företag och iaktta människor vare sig det är på en mässa, flygplats, i en butik, eller helt enkelt på gatan. Allt eftersom världen förändras, förändras också människors beteenden och den inspirationen vill vi förmedla till dig.

Peo-1

Annika-1

Annika Lagerqvist är min livskamrat och ekonomiansvarig på Front Row. Innan vi träffades bodde och arbetade hon i Italien. Hennes drivkraft och förmåga att aldrig se några hinder, gör att jag ständigt utvecklas både som människa och företagare! Det är också Annika som har tagit de flesta av bilderna här på hemsidan. Hennes passion för fotografering kan du följa på Instagram och egna hemsidan där hon delar med sig av sina färgstarka och inspirerande bilder från våra resor, fashion weeks mm.

www.annikasomething.com
Instagram @annikasomething

På Front Row arbetar även Martin Bruce och Simon Möller.
Sedan 2014 har de utvecklats till två otroligt uppskattade medarbetare hos våra kunder.

Kontakta oss →