Resa i jobbet Front Row Crew MWC Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com 8

Resa i jobbet – 3 Anledningar till att Ni Måste Bo i Lägenhet istället för på Hotell

Ja, du läste rätt! Hoppa över hotell nästa gång ni ska resa i jobbet. Varför inte göra som oss när vi åkte till Barcelona i februari och byggde Gapwaves monter på Mobile World Congress 2018 – hyr en lägenhet på Airbnb där ni alla bor tillsammans.

Det blir billigare än att bo på hotell men framförallt, du anar inte hur nyttigt och roligt det är att vara så när inpå varandra under en längre tid!

Bryt dina rutiner 

Du blir snabbt uppmärksam på dina invanda beteenden, både bra och dåliga, när du bor tillsammans med andra. Att dricka ditt morgonkaffe med kollegorna i pyjamas är ett bra sätt att gå utanför din bekvämlighets-zon.

Lära känna nya sidor hos varandra

Vad äter du till frukost? Vad äter dina kollegor till frukost? Vem är morgonpigg och vilka är kvällsugglor? Att se och ta hänsyn till andras rutiner får er att växa som grupp, vilket ni kommer att dra fördel av i arbetslivet hemma.

Tillåt dig bli positivt överraskad

När vi fem på Front Row Exhibitions hyrde lägenhet i området Raval i Barcelona lärde vi oss hur bra vi faktiskt kompletterar varandra! Så tillåt dig bli överraskad.

Resa i jobbet Front Row Crew MWC Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com 5

Missa inte! 7 Tips som Får en Liten Monter att Sticka Ut på Världens Största Mobilmässa →
Dela och inspirera andra!