MY DOG 2017 – Mässa eller marknadsplats?

…..eller som en deltagare sa:
– Detta är ingen mässa utan ett spektakel!

Hundintresset i Sverige har ökat enormt, likaså My DogSvenska Mässan i Göteborg. En mässa med allt mellan himmel och jord för hundälskaren. Utställningar, tävlingar, rallylydnad, rasklubbstorget, hundshow, nose work, hundprylar mm.

Ska man delta som utställare här, med en egen monter gäller det att ha ett klart budskap. Det är inte helt enkelt att sticka ut bland så många besökare, inte minst alla mattar och hussar som stolt promenerar runt med sina vovvar.
– Oops! Se upp för kisspölen! Att vara kissnödig hund i en stor mässhall är inte så lätt.

Det som fångade oss mest på My Dog, som vi blev mest imponerade av, var den stora scenen mitt i mässhallen. Här uppträdde bl.a Hundakademin med sin teaterföreställning Askhunden…..jo du läste rätt. Alltså inte Askungen utan Askhunden 😉 En show som fick även oss vuxna att stanna till och bli sådär barnsligt glada.

Alltså hur lyckas man träna hundarna till att bli så bra? Jag antar att du svarar, eller rättare sagt jag vill att du svarar:
– Genom hård träning och mycket förberedelser!
Precis så som vi på Front Row gör när vi bygger montrar, och vill att man som deltagare ska tänka när man själv ska ställa ut på en mässa eller event.

Förbered dig väl och träna hårt, så kommer du också att göra lika stor succé som vovvarna från Hundakademin!

Mer mässinspiration →

All Content Copyright © 2017 Front Row Exhibitions
Fotograf: ©Annika Lagerqvist

📩 Låt mig inspirera dig →

↵ Hem