Ljustross Front Row Exhibitions DS Smith Scanpack 2018 Svenska Mässan Göteborg Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Travels Open Your Mind – DS Smith Scanpack 2018 


Sätt inga gränser för din fantasi och nyfikenhet!

Vem hade kunnat ana att ett armband köpt på en marknad i Ibiza för 3 år sedan, skulle bli inspirationskällan till DS Smith’s ljustross på Scanpack 2018 – Norra Europas största förpackningsmässa. Men det var precis därifrån idén kom när Peo Lagerqvist, grundare av Front Row Exhibitions, funderade över utformningen av årets 360 m2 stora monter.

Vad är då så speciellt med denna ljustross? 

Till skillnad från de flesta trossar du ser på mässorna, som oftast sitter i monterns ytterkant, är denna istället rund och placeras i mitten av ytan. Och vad är då fördelarna med det?

Jo, man får en perfekt vy över din företagslogga och budskap även när man står i montern. Sätter du den i ytterkant, behöver du stå en bra bit utanför för att få samma effekt. Dessutom syns du på långt håll i mässhallen, och från alla vinklar.

Fast nu kanske du tänker…

”Men jag har ju inte en så stor monteryta som DS Smith, är denna ljustross verkligen för mig?” Såklart den är! Vi skapar en lösning utifrån dina förutsättningar. För precis som inläggsrubriken säger, vill vi öppna dina sinnen för vad som är möjligt – oavsett hur stor eller liten monteryta du har.

Inspireras av bilderna nedan och se om du också kan hitta den där lilla detaljen som gör att ditt företag kommer att sticka ut på din nästa mässa.

En färgstark graffitivägg signalerar både lekfullhet, kreativitet, och drar många nyfikna blickar till sig.

Hur gör du för att stärka din närvaro? Varför inte låta alla ha likadana skor med ditt företags färg och logga!

Förena nytta med nöje. Att ha en aktivitet är ett bra sätt att bryta isen och göra mötet med dina kunder och besökare mer personligt.

Vem kan motstå doften av nypoppade popcorn?!

Mässor = mingel
Hur ska du utforma din monter så att den bjuder in till samtal?

Använd ditt företags färg så att den genomsyrar hela montern. T.ex: draperi till förrådet, locket på skräpbehållaren, blommor, etc.

Ljustross Front Row Exhibitions DS Smith Scanpack 2018 Svenska Mässan Göteborg Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

DS Smith skapade världens största champagneflaska i wellpapp för Scanpack 2018. Hur gör du mässbesökarna nyfikna på din produkt eller tjänst?

Skulle du föredra mer disco i din monter?
Kolla då in den ”upp och nervända discokulan” från Scanpack 2015.