Bröllopsfeber 2017_Gothenburg_Sweden_Photography Annika Lagerqvist_www.annikasomething.com

BRÖLLOPSFEBER Svenska Mässan i Göteborg – Dröm eller Mardröm?

Bröllopsfeber 2017 

Bröllopet ska vara en av de mest minnesvärda dagarna i livet! Besöker man då en bröllopsmässa, i detta fall Bröllopsfeber Sveriges största bröllopsmässa, ska drömmen ta sin början redan när du kliver in i mässhallen, så…..

Var är då glamouren, glädjen och romantiken?

Var är Bröllopsfebern?

  • Hur exklusiva dina vigselringar, tårtor, porslin eller brudklänningar än är, spelar det ingen roll om din monter inte berör:

Ditt uppdrag som utställare är att börja förverkliga brudparets dröm redan när de besöker dig, eller skapa en dröm de inte visste att de hade! Med tanke på den tillgång av inspiration som finns via sociala medier idag är det viktigare än någonsin att du som utställare bidrar med en unik upplevelse. En upplevelse man inte kan få hemma i soffan med sin iPad och ett glas vin en fredag kväll.

  • Det kliade i våra fingrarna när vi slingrade oss fram genom mässhallen och såg vilka outnyttjade möjligheter som fanns:

Vi önskade att vi kunnat ta med alla utställare från Bröllopsfeber till Dolce & Gabbana’s senaste visning på Milan Fashion Week för att som exempel visa vad det innebär att sticka ut. För det finns nog ingen som får så mycket uppmärksamhet efteråt som Dolce & Gabbana, just för känslan de bidrar med. Här kan vi vi verkligen snacka om modefeber!

  • Vad vill vi på Front Row Exhibitions säga med detta: 

Jo, att det spelar ingen roll om du visar på Fashion Week i Milano eller Svenska Mässan i Göteborg, det handlar i slutändan om samma sak – att förmedla, engagera och inspirera! Precis som modehusen brinner för sin sak och måste hitta nya sätt för att attrahera säsong efter säsong, brinner vi för att hjälpa våra kunder att se större möjligheter med sina varumärken.

Vill du vet hur du kan utnyttja ditt företags fulla potential på din nästa mässa? Kontakta mig →

Magasin 7
Blommor & Inredning

Proms & Weddings
Malmö

Konditoributiken
Varberg

Cakes of Mine
Ängelholm

Little P
Landvetter

Bröllopsfebers Fashion Show i samarbete med Senza Modello

Åsa Design
Fest och Bröllopskläder

Precis som en bild säger mer än tusen ord, d.v.s ett foto kan få dig att känna fastän du inte är där rent fysiskt, är det exakt på samma sätt du ska bygga din monter när du deltar på nästa Bröllopsfeber. Besökaren ska tveklöst vilja gå fram till just dig! Och man ska inte veta riktigt varför, utan det ska bara finnas en oemotståndlig dragningskraft.

 📩
Låt mig inspirera dig →

All Content Copyright © 2017 Front Row Exhibitions
Fotograf: ©Annika Lagerqvist
www.annikasomething.com

✏ Inlägget är skrivet i samarbete med Malin Lagerqvist

↵ Hem