BÅTMÄSSAN 2017 Göteborg – Båt eller Skärgårdshus?

Båtmässan 2017

När du besöker Båtmässan i Göteborg antar jag att du är intresserad av båtar. Du kanske till och med har tänkt att köpa en. Men se nu framför dig att du går hem som ägare till ett skärgårdshus istället.

Vår kund Skäret i Hamburgsund har under flera år gjort ett smart val genom att var med som utställare här på Svenska Mässan, så det är faktiskt möjligt att valet skulle kunna falla på ett hus istället. Tänk dig följande scenario:

Du har gått runt på mässan i några timmar och drömmer dig bort mot nästa sommar – det är strålande solsken som värmer dina kinder, och en lätt vind skapar det där härligt kluckande ljudet när du glider fram över havet. Vilken båt ser du dig själv som kapten på? En lite lyxigare med flybridge, ska den ha soldäck eller borde du välja en mindre segelbåt med möjlighet att laga mat?

– På tal om mat, är det inte lunchdags nu?
Efter en lång kö till mässans restaurang och en fiskgryta dagen till ära, blir livet verkligt när man tittar ut genom panoramafönstren som leder mot Skånegatan. Ett grått och vintrigt Göteborg bjuder på blåst och snö, vilket får en att påminnas om hur en sommar i Sverige kan vara. Hur många soldagar har vi egentligen och hur många av dem är riktigt varma?!!

Mätt och fundersam är det dags för ännu ett varv i mässhallarna, och helt plötsligt vaknar man till liv. Bland båtar och allt annat som hör havet eller sjön till, går man plötsligt förbi en liten fin och ljus monter som säger:
– Kom in ska jag ta hand om dig! Varför sitta på på havet under en kort säsong, när du kan mysa i ett skärgårdshus hela året lång 😉

Det är precis sådan här projekt som vi på Front Row Exhibtions brinner för, att på en liten yta beröra och skapa känsla!

👇

Sugen på ett Skärgårdshus?
Besök www.skarethamburgsund.se

Mer mässinspiration →

All Content Copyright © 2017 Front Row Exhibitions
Fotograf: ©Annika Lagerqvist

📩
Hur kan jag göra din upplevelse som utställare bättre →

↵ Hem