AUTOMÄSSAN 2017 Göteborg – Hur tråkig kan en mässa vara?

Automässan 2017

Nej, mässan var inte tråkig!

Faktum är att de flesta verkade trivas och hade bra energi, men tyvärr kan vi inte säga det om alla. Innan du fortsätter att läsa vill jag poängtera att vi inte pratar om dig som besökare, utan några av utställarna.

Automässan är en mötesplats för det senaste inom verkstadsindustrin. Här får du uppleva och se den nya tekniken, utrustningen, service och framtidens fordon. En perfekt branschfest för att nätverka med tanke på att det är över 250 företag representerade och mer än 16000 besökare.

Men, efter att ha gått runt på Svenska Mässan en hel dag hade vi sett en trend som tyvärr inte är så attraktiv. Vi såg alldeles för många bland utställarna som låg nedhasade med sina mobiler i en stol, hängde över ett ståbord fullständigt ovetandes om vem som gick förbi. För att inte tala om -Stör mig inte! Jag äter min lunch nu!

Hela grejen med att vara med på en mässa handlar ju om försäljning, skapa nya affärskontakter, visa att man finns! Hur ska du göra det när du har fokus på – Ja, vad vet jag? Mat, Instagram, Facebook, vad din kollega ska göra i helgen? Mig fick du i alla fall inte ögonkontakt med.

Regel nr. 1, 2 och 3 när du jobbar i en monter:

  • Stoppa ner mobilen i fickan!
  • Ät din lunch avsides!
  • Stå upp och visa att du är intresserad av att möta nya bekantskaper.

Okej, jag fattar, Automässan är ett event med många stora och starka varumärken, kommer du då som ett mindre företag är det lätt att känna sig osynlig, men så behöver det inte vara.

Vi på Front Row Exhibitions har jobbat med mässor i över 30 år och brinner för mötet mellan människor. Under den här tiden har vi också lärt oss hur man blir sedd – nyckeln är att med små verktyg vara aktiv, då kommer du att få samma uppmärksamhet som de stora drakarna.

Har du den rätta nyckeln för att låsa upp dörren till din framgång?

Verkstadsboden
Ett Boråsföretag som definitivt hittat nyckeln till sin framgång genom att mixa old school till sina produkter.

BDS – Vi tar hand om bilen!
👉 Och Niclas tar hand om dig  👈

Med en ”eyecatcher” som denna får du med säkerhet folk att stanna till vid din monter 😀
Meguir’s Sverige 

Aktivitet skapar nyfikenhet
Play the game and don’t be afraid to win 🎲

Think Big 👆
by Quinton Stansfield

But do not think too high!
👇

Undrar hur många affärer som gjordes här 👌

Mer mässinspiration →

All Content Copyright © 2017 Front Row Exhibitions
Fotograf: ©Annika Lagerqvist

📩 Låt mig inspirera dig →

↵ Hem